Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Tips voor het domein Bewegen & Educatie: Home

Welkom

 

 

Ben je student of docent van een van de opleidingen van het domein Bewegen en Educatie in Zwolle of Almere?.

In deze libguide  vind je informatie en tips die specifiek zijn voor studenten en medewerkers van dit domein.  Heb je aanvullingen of suggesties voor deze pagina, of vragen? Neem dan contact op met Jeannette Hansma, informatiebemiddelaar voor het domein Bewegen en Educatie

Zoeken van informatie

 

Voor iedere student en professional is het belangrijk een kritische houding te ontwikkelen in het zoeken, beoordelen en verwerken van informatie.

Het Mediacentrum heeft verschillende producten om deze kritische houding te verwerven:

  • Online Training informatievaardigheden: leid je op gestructureerde wijze door de belangrijke stappen van het zoekproces, inclusief het beoordelen en verwerken van bronnen. Aan het eind van elk onderdeel zijn er vragen om de opgedane kennis te testen.
  • Libguide Informatievaardigheden Basis: informatie over het zoekproces in aparte hoofdstukken opgedeeld en ondersteund met kennisclips.

Beide hebben tot doel:

– op een snelle en efficiënte manier relevante informatie te vinden
– deze informatie weten te selecteren en te beoordelen
– de informatie correct te verwerken en te presenteren.

 

 

WindeSearch

Google Scholar