Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Tips voor het domein Bewegen & Educatie: Websites

Docentenplein

Docentenplein

Docentenplein is de startpagina van en voor docenten

Leraar24

Leraar 24

Leraar24.nl biedt ondersteuning in de professionele ontwikkeling als leraar in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs. Bevat artikelen gebaseerd op ervaring uit de onderwijspraktijk en wetenschappelijk onderzoek.

Kennisnet

Kennisnet

Kennisnet is de publieke organisatie voor onderwijs en ict. Draagt zorg voor een landelijke ict-basisinfrastructuur, adviseert  de sectorraden en delen onze kennis met het po, vo en mbo.

Wikiwijs

 

 

Wikiwijs

Dé zoekmachine voor gratis lessen, opdrachten, lesmethodes, werkbladen en oefeningen.

Straks voor de klas

Straks voor de klas

Als starter in het onderwijs komt er veel op je af. Op deze pagina vind je daarom veel handige tips die je direct kunt gebruiken in de praktijk.

Paboweb

Paboweb

Het informatiekanaal voor de lerarenopleidingen basisonderwijs. Bevat nieuws, vergaderstukken en plannen van zowel langlopende als nieuwe thema’s binnen de lerarenopleidingen basisonderwijs in Nederland.

Velon

 

 

Velon

Velon : van en voor Lerarenopleiders.

Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding

 

undefined

 

KVLO

De KLVO is de vakvereniging voor docenten en leerkrachten lichamelijke

opvoeding en voor combinatiefunctionarissen onderwijs en sport